Как да поискам Потвърдени отизиви от моите служители?

Какво е 100% Потвърден отзив?

  • Отзивът е направена от потребител, който е потвърден като служител в съответната компанията.
  • Отзивът, мнението са обективно отразяване на опита на служителя в компанията и същият служител не е бил мотивиран или принуждаван да направи оценката.

Ако сте част от екипа на компанията, като например HR, Мракетинг мениджър или например представлявате фирмата или сте нийн управител или собственик, може да да поискате в публичния профил на Yox да има Потвърдени Отзиви. За целта, трабява да:

  1. Потвърдите вашия профил чрез Потвърди фирмен профил
  2. След като профилът ви бъде потвърден, ще получите достъп до вашия бизнес профил, чрез който може да стартирате кампания и да поискате изпращане на покана за отзиви от ваши служители.

Функционалност Кампания за Потвърдени Отзиви

3. Когато вашите служители направят отзивите си анонимно, те ще бъдат качени на профила ви в Yox и ще могат да бъдат достъпни до всички потребители на Yox.

Имайте предвид, че отзивите трябва да отговарят на условията за ползване в Yox, както и на Насоките на Общността, в противен случай няма да бъдат публикувани. Служителите ви не трябва да бъдат мотивирани материално или чрез други стимули, които са описани в нашите условия.

Виж повече за Потвърдените Оценки

Виж Отзиви срещу Заплащане и Стимули

Was this article helpful?

Related Articles