Даване на Оценка/ Мнение за работодател

Стотици хиляди търсещи работа разчитат на обективни оценки и мнения за компаниите в мрежата на YOX, както и на информация за интервюта, заплати, необходимите умения за съответната работна позиция и др. Всеки, който иска да оцени и даде мнение за компания работодател в YOX ще трябва да прегледа нашите Правила на Общността.

Ако искаш да коментираш своя работодател  в YOX трябва да си обективен и споделената информация трябва да представлява твое лично мнение и опит с компанията.

За да оцениш и оставиш мнение за твоя работодател, трябва да отидеш на началната страница на YOX или да въведеш в Google името на твоя работодател и след това “мнения” и да избереш линка на YOX.

  1.  Влез на началната страница на YOX
  2.  В “Search” полето въведи името на компанията, която искаш да оцениш и потвърди търсенето

3.  Избери + Добави Оценка

 Добави Отзив

4. Попълни всички необходими полета. Информацията за Заплатата е незадължително поле

5. Въведи имената си и имейл адрес. YOX не приема анонимни коментари с цел да запазим качеството на съдържанието

6. Прочети Правилата на Общността, Политиката за поверителност и Общите условия за използване на YOX.

7. Потвърди, че не си “робот”

8. Натисни Публикувай

Мнението ти ще бъде публикувано след като бъде прегледано от екипа на администратори в YOX. Имайте предвид, че публикуването на оценка трябва да отговаря на всички условия, съгласно Правилата на Общността. В случай, че нарушава някое от правилата, като например използвани са обиди, разкриване на лична информация или пускане на повече от един коментар, то оценката няма да бъде публикувана.

Ние модерираме внимателно всяка част от съдържанието. Правим го автоматично и ръчно. Ние прилагаме собствена технология, която анализира множество параметри на съдържанието. Ако съдържанието не премине през някой от алгоритмите ни, то тогава, човек – модератор преглежда съдържанието, за да определи дали отговаря на нашите условия и насоки. Например ако коментарът или даденото мнение от потребител не отговаря на изискванията за минимални атрибути, съгласно насоките за коментиране, то модераторът може да премахне или спре от публикуване мнение или оценка за компания.

Ние използваме собствени технологични филтри и алгоритми за откриване на опити за спам или злоупотреби. В случай, че установим подобни опити за компрометиране на сигурността на платформата, ще предприемем мерки, които законът позволява.

Ние оставаме неутрални във всички случаи на спор. Ние не вземаме страна и не действаме като откривател на факти по отношение на съдържанието на мненията или коментарите. Yox е инфраструктура и инструмент, който се развива непрекъснато с цел да предоставя все по-обективна и легитимна информация.

Was this article helpful?

Related Articles